Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 10255 kJ / 2461 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 267 g
- Tuk
- 167 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Spritz au chocolat
50min
Gâteau roulé au café
2h 30min
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Baguette viennoise
2h 30min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche feuilletée
5h