Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 65, pour fariner
- 9 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2571 kJ / 605 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Croissants au beurre
16h 15min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Pain maison au maïs
2h 30min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min
Ficelle de pain
4h 5min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Pain au levain
17h
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioche tressée
14h 40min