Baguette tradition

Baguette tradition

4.9 39 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 15hod. 25min.
3 pièces

Suroviny

  • 350 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 4 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T 65, pour fariner
  • 9 g de sel
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 24 g
Kalorie 2571 kJ / 605 kcal
Tuk 2 g
Sacharidy 119 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...