Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 65, pour fariner
- 9 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2571 kJ / 605 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Baguette viennoise
2j 30 menit
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au levain
17 Std.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min