Kompatibilní verze
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca al cacao
- 50 g de sémola de trigo duro
- 280 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharadita de sal
- 4 huevos (60 g c/u)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
Salsa de gorgonzola, pera y nueces
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino blanco
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de queso gorgonzola en trozos
- 400 g de peras en dados
- 50 g de nueces peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2456 kJ / 588 kcal
- Protein
- 17.51 g
- Sacharidy
- 46.71 g
- Tuk
- 36.75 g
- Vláknina
- 3.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 Std. 45 Min
Caramelos de verdura y queso
1 Std.
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9h 10min
Trufas de tiramisú
1 Std.
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2 Std. 20 Min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 Min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30min
Risotto con boletus
30min