Galette bretona con beicon, champiñones y huevo

Galette bretona con beicon, champiñones y huevo

4.5 67 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
8 unidades

Suroviny

Masa de galettes
  • 180 g de trigo sarraceno en grano
  • 70 g de harina de trigo
  • 3 huevos
  • 500 g de agua
  • 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Champiñones con beicon
  • 20 g de mantequilla
  • 150 g de beicon ahumado en lonchas (en tiras)
  • 300 g de champiñones frescos laminados (Portobello)
  • 2 pellizcos de sal
Montaje
  • 80 g de mantequilla
  • 8 huevos
  • 200 g de queso rallado (p. ej. emmental)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 24.4 g
Kalorie 1520 kJ / 364 kcal
Tuk 26.4 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...