Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de galettes
- 180 g de trigo sarraceno en grano
- 70 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 500 g de agua
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Champiñones con beicon
- 20 g de mantequilla
- 150 g de beicon ahumado en lonchas (en tiras)
- 300 g de champiñones frescos laminados (Portobello)
- 2 pellizcos de sal
Montaje
- 80 g de mantequilla
- 8 huevos
- 200 g de queso rallado (p. ej. emmental)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1520 kJ / 364 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wrap de salmón ahumado
10min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 min
Caramelos de verdura y queso
1h
Nigiri sushi
1h
Mini gofres bravas
2h 30min
Bao buns a la catalana
2h
Crêpes con salmón ahumado y crema de queso
50 min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1h 35 min.
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Fideos yakisoba con gambas
30 min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Maki sushi
1h