Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mermelada de chile
- 70 g de chalotas
- 10 g de chile rojo fresco (sin pedúnculo ni semillas)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de azúcar
- 40 g de vinagre
- 1 ½ cucharadas de zumo de lima
- 20 g de azúcar moreno
Vieiras
- 10 vieiras (solo los cuerpos, sin coral)
- 2 cucharadas de zumo de lima
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra para pintar
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 280.5 kJ / 67.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 223.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tataki de atún
30 min
Ceviche de pulpo
10min
Langostinos al romesco
15min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Emulsión de patata con pulpo
50min