Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di zucchine a pezzi
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati
- 2 uova
- 60 - 90 g di pangrattato (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- olio di arachidi q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kJ / 180.2 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 730 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Involtini di melanzane (vegan)
15h
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1 Std. 20 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Tortilla saporita
45 Min
Polpette fritte
40min