Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani + q.b.
- 20 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 40 g di vino bianco
- 420 g di acqua
-
½
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 70 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2407.5 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 620.6 mg
Alternativní recepty
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Risotto alle castagne
30 min
Penne risottate ai gamberi
30 min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2小时
Risotto alla carbonara
2小时
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Risotto mele, speck e timo
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min