Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani + q.b.
- 20 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 40 g di vino bianco
- 420 g di acqua
-
½
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 70 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2407.5 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 620.6 mg
Alternativní recepty
Risotto con fichi e speck
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto zafferano e speck
35min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35min
Risotto mele, speck e timo
40 min