Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 400 g di farro integrale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 730 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Riso nero vegetariano
35 Min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1 Std.
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Cottura del riso basmati
35 Min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Cottura del miglio
45min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Insalata di orzo
40min
Insalata di farro perlato alla greca
30min