Cottura del farro integrale

Cottura del farro integrale

4.5 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 40min.
5 porzioni

Suroviny

  • 200 - 400 g di farro integrale
  • 10 - 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 730 mg
Protein 13 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...