Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di zucchero
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di lievito di birra fresco
- 250 g di latte
- 60 g di burro
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Crêpes con confettura di lamponi
2h
Frittelle all’uvetta
30 min
Torta brioches
10óra
Fritole veneziane
2h 40min
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Frittelle di banana
30 min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Crostata alle fragole
2h