Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 250 g placas de lasanha frescas
- Água quente q.b.
- 50 g queijo mozarela
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 200 g polpa de tomate
- 400 g carne de vaca picada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 folhas de manjericão em pedaços
- 120 g queijo ricota
Béchamel
- 250 g leite
- 25 g farinha
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 915.7 kJ / 218.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 395.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Massa de camarão cajun com limão
30 min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35 min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30 min
Arroz de cenoura
30 min
Bifinhos de vaca com molho de chocolate
45 min
Mac and cheese
45 min
Carbonara de salsichas
40 min
Salsichas frescas com batata
35 min