Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'oignons (2 gros env.), coupés en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sauce harissa, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de vin blanc sec
- du sel
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 620 kJ / 149 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45 min
Salade de poivrons marinés et petits pains marocains
1 Std. 35 Min
Poivrons marinés
55 min
Fèves fraîches à la catalane
3h
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 Std. 10 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Taboulé au fonio
50min
Soupe à l'orientale
12h 30min
Haricots blancs à l'ail
50min
Sauce tomate épicée
25 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13h