Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'oignons (2 gros env.), coupés en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sauce harissa, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de vin blanc sec
- du sel
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 620 kJ / 149 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poivrons marinés
55min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 Std. 30 Min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50 min
Sauce tomate épicée
25 Min
Blanquette de ris de veau
1ωρ. 50 λεπτ.
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Salade de poivrons confits à la tunisienne
50 Min
Rognons de veau au xérès
25 Min