Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pollo
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di petto di pollo senza pelle (2x300 g ciascuno, spessore 2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
Asparagi
- 300 g di asparagi bianchi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1660.1 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 590.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2h
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2j 30 menit
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2j 30 menit
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h