Kompatibilní verze
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di caprino morbido
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli secchi, spezzati
- 850 g di acqua
-
5
g di dado per brodo vegetale
nebo 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1010.4 kJ / 241.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 82.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Ceci stufati con verdure (Bimby Friend)
50min
Pastina con pollo e pesto
35 Min
Minestrone
45min
Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta
Žádné hodnocení
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4h 20min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min