Kompatibilní verze
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di caprino morbido
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli secchi, spezzati
- 850 g di acqua
-
5
g di dado per brodo vegetale
nebo 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1010.4 kJ / 241.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 82.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piselli in umido
1h 10min
Fagioli rossi in umido
1h 20 phút
Minestra saporita di pasta e verdure
50 Min
Bruschette con verdure e funghi
24h
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di verdure
30 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10 min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa di legumi e cereali
1h