Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 30 g de cacao en poudre, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- 40 g de farine de blé
- 80 g de farine d'amande
- 2 g de levure chimique
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de café instantané, dissous dans 1 c. à soupe d'eau ambiante
- 210 g de blancs d'œufs
La ganache au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre doux
La ganache au chocolat noir
- 180 g de chocolat noir
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2977 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 53.8 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 394.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Napolitain
4 Std. 20 Min
Gâteau marbré
2 godz.
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30 min
Cookies tout chocolat
25 min
Muffins au chocolat
35min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Génoise au chocolat
45 min
Brownie
45 min
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min