Zařízení & příslušenství
Buddha's Delight
Příprava 5min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed8
-
sugar4 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)½ tsp
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices1 cm
-
Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)500 g
-
carrots cut in thin slices120 g
-
Chinese red dates pitted3
-
dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces10 g
-
tofu puffs cut in halves20
-
1 tbsp abalone sauceoyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
red fermented bean curd (nam yee) with gravy40 g
-
sweet peas50 g
-
100 g wet bean curd sheets (dau ken)dried bean curd sheet soaked to soften50 g
-
dried black moss (volitelně) soaked to soften, drained1 pinch
-
mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
872 mg
Protein
17 g
Kalorie
1271 kJ /
316 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Reunion Dishes
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Mapo tofu
15min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Sesame Crème
10min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Yam Rice
45min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.