Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
nebo 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
nebo 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (volitelně)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1271 kJ / 316 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 872 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Mapo tofu
15 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.