
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger cut in slices
- 500 g Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots cut in thin slices
- 3 Chinese red dates pitted
- 10 g dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
nebo 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee) with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet soaked to soften
nebo 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss soaked to soften, drained (volitelně)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 316 kcal / 1271 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 872 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mapo tofu
15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min