
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork balls
- 200 g pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen
- 2 tbsp cornflour (starch)
- 1 tsp sesame oil
- 1 egg white
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp salt adjust to taste
- ½ tsp white pepper powder
Soup base
- 400 g Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)
- 1400 g hot water
- 30 g Tianjin preserved vegetables (tung choy)
- ½ tbsp chicken stock powder
- 2 slices fresh ginger
- ½ tsp white pepper powder
- 1 pinch salt adjust to taste
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125 kcal / 523 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Lemon Chicken
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min