Zařízení & příslušenství
櫻花蝦蔬菜炊飯
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)3 朵
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)60 克
-
高麗菜 切小片(約1公分)120 克
-
櫻花蝦25 克
-
高湯180 克
-
鹽⅛ - ¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
毛豆仁 (新鮮或冷凍)50 克
-
水500 克
-
青蔥 切蔥花15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
378.4 mg
Protein
16.8 g
Kalorie
2041.2 kJ /
488.3 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
7.9 g
Nasycený tuk
25.4 g
Sacharidy
95.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味 • 炊飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan