Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蒜頭
- 5 克 油
- 3 朵 乾香菇 ,泡軟,切丁(約1公分)
- 60 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
- 120 克 高麗菜 ,切小片(約1公分)
- 25 克 櫻花蝦
- 180 克 高湯
- ⅛ - ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 50 克 毛豆仁 (新鮮或冷凍)
- 500 克 水
- 15 克 青蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2041.2 kJ / 488.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 95.4 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 378.4 mg