櫻花蝦蔬菜炊飯

櫻花蝦蔬菜炊飯

4.3 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)
    3 朵
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    60 克
  • 高麗菜 切小片(約1公分)
    120 克
  • 櫻花蝦
    25 克
  • 高湯
    180 克
  • ⅛ - ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 毛豆仁 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 378.4 mg
Protein 16.8 g
Kalorie 2041.2 kJ / 488.3 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 25.4 g
Sacharidy 95.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...