Zařízení & příslušenství
黑椒牛柳丼
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
短梗米300 克
-
水1300 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
油15 克
-
牛五花肉片300 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
日式醬油15 克
-
蛋黃4 顆
-
水芹 取葉、切段40 克
-
七味粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25.7 g
Kalorie
2158 kJ /
515 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
62.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan