Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de lait entier
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé et filtré
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 732.2 kJ / 175 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 114.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fromage frais à tartiner
15 godz. 20 min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30 min
Oignons fermentés (avec Cutter)
Žádné hodnocení
Vinaigrette au miso à l'érable
5 Min
Curry en poudre
15min
Biscottes d’épeautre
6u.
Primo sale (fromage italien)
14 Std.
Doigts de beignet à la citrouille
1h 30 min
Fond de volaille
45 min
Café moulu
5 Min
Fond de volaille
45 min
Pâte à tartiner au citron
1u.