Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 25 g de farine de blé
- 250 g de vin blanc sec
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 10 oignons grelot
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 250 g de pommes de terre de petite taille, coupées en deux
- 200 g de carottes nouvelles
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de haricots verts frais
- 350 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2188 kJ / 521 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1h 15min
Veau Marengo
55 min
Poulet basquaise
50 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Mijoté de bœuf aux carottes
1h
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 godz. 10 min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 godz. 45 min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min