Navarin aux petits légumes

Navarin aux petits légumes

4.7 40 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 700 g d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
  • 25 g de farine de blé
  • 250 g de vin blanc sec
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate
  • 10 oignons grelot
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g d'eau
  • 250 g de pommes de terre de petite taille, coupées en deux
  • 200 g de carottes nouvelles
  • 300 g de petits pois frais
  • 200 g de haricot vert frais
  • 350 g d'asperges vertes coupées en tronçons

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 36 g
Kalorie 2188 kJ / 521 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...