Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 25 g de farine de blé
- 250 g de vin blanc sec
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 10 oignons grelot
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 250 g de pommes de terre de petite taille, coupées en deux
- 200 g de carottes nouvelles
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de haricots verts frais
- 350 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2188 kJ / 521 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Tajine de veau aux courges
2 godz. 5 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Couscous à l'agneau et au poulet
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min