Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1923 kJ / 464 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45 min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 godz. 40 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Tourte au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Paupiettes de chou au poulet
2 Std. 10 Min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Paupiette de chou farci
55 min