Zařízení & příslušenství
咸肉青菜烩饭
Příprava 10min.
Celkový 50min.
3 人份
Suroviny
-
猪油20 克
-
咸肉 切0.5厘米的小丁80 克
-
料酒5 克
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
青菜 切1厘米大小的碎200 克
-
水320 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
110.4 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
718.3 kJ /
171.7 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
2.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱上TM6的烹饪模式
23 recepty/-ů
Čína
Čína
爱吃烩饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína