
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 200 - 250 g bakłażana pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 113.9 kcal / 476.3 kJ
- Protein
- 1.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 2.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie pieczarek
25min
Pieczarki duszone ze śmietaną
30min