Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 471 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie cukinii
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie pieczarek
25 min