
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 200 g papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 112 kcal / 471 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cukinii
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie bakłażana
30min
Rumienienie 200 g pora
20min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min