Rumienienie papryki

Rumienienie papryki

5.0 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
200 g

Suroviny

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 200 g papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 2 mg
Protein 1 g
Kalorie 471 kJ / 112 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...