Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
TM6

Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

5.0 ( 34 hodnocení )

Suroviny

  • 25 g oleju
    nebo 25 g oliwy z oliwek
  • 200 g papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
  • 100 g czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 150 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
79.1 kcal / 330.8 kJ
Protein
1 g
Tuk
5.7 g
Sacharidy
7.3 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sodík
25.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty