
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g oleju
nebo 25 g oliwy z oliwek - 200 g papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
- 100 g czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 150 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 79.1 kcal / 330.8 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 25.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie bakłażana
30min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min