Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g oleju
nebo 25 g oliwy z oliwek - 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
- 100 g czerwonej cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 150 g marchewki, pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 330.8 kJ / 79.1 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 25.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie papryki
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie pieczarek
25 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Rumienienie cukinii
20 min