Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dresink
- 2 polévkové lžíce pasty tahini
- 40 gramů citrónové šťávy
- 20 gramů vody
- 1 - 2 stonky čerstvého koriandru, jen lístky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ stroužku česneku (volitelně)
- 1 čajová lžička sójové omáčky
Salát
- 100 gramů mrkve, na kousky (2-3 cm)
- 80 gramů řapíkatého celeru, na kousky (2–3 cm)
- 100 gramů cukety, na kousky (2–3 cm)
- 130 gramů červené řepy, oloupané, na kousky (2–3 cm)
- ½ avokáda, na kousky (2–3 cm)
- 2 - 3 lístky čekanky, na proužky
- 1 polévková lžíce máku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Pomazánka z uzené makrely
15 min
Baleárská omáčka
15 min
Chai latte parfait s čokoládovou omáčkou
15h 5min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
Žádné hodnocení
RAW banánová zmrzlina s jahodovou polevou
5 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Tuňákové máslo s kapary
5 Min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1h 10min