Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de poivrons rouges, détaillés en dés
- 3 c. à café de graines de cumin
- 500 g de viande hachée
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de vin blanc sec
- 300 g de sauce tomate
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 60 g de raisins secs
- 60 g d'olives vertes farcies aux poivrons
- 30 g de câpres au vinaigre égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1434.8 kJ / 341.7 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 267.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nouilles au curry et porc
50min
Cassoulet mexicain
35min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50min
Poulet au lait de coco, nouilles sautées aux légumes
50min
Galinhada (ragoût brésilien de poulet)
45 min
Poulet à l'algérienne
40min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55min