Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 97.5 g
- Tuk
- 79.2 g
- Nasycený tuk
- 45.2 g
- Sodík
- 194 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Pan di Spagna
1h
Pasta Choux
2 Std.
Glassa di zucchero
10min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pasta biscotto
1h
Code di aragosta con crema pasticcera
6hod.
Paris Brest
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min