Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 97.5 g
- Tuk
- 79.2 g
- Nasycený tuk
- 45.2 g
- Sodík
- 194 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 phút
Cigni alla crema diplomatica
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6sa
Paris Brest
3 godz. 30 min
Crema mousseline
1 Std.
Pasta biscotto
1 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 phút
Bignè con crema pasticcera
3h