Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 97.5 g
- Tuk
- 79.2 g
- Nasycený tuk
- 45.2 g
- Sodík
- 194 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1u. 50min
Pasta choux al cacao
1h 10 min
Cavatelli
1h 30min
Pasta biscotto
1h
Paris Brest
3u. 30min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min