Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 gambones crudos enteros
- 100 g de aceite de oliva
-
200
g de vino blanco
nebo 200 g de brandy - 550 g de agua
- 1 bogavante vivo (aprox. 600 g)
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2428 kJ / 580 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 899.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17u.
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 godz. 10 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h