Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de almejas frescas
- 15 g de sal
- 1000 g de gambones crudos enteros
- 2200 g de agua
- 3 - 4 nécoras frescas, cortadas en cuatro trozos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1 lomo de rape sin piel ni hueso en 2 trozos (400-500 g)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de pimientos del piquillo
- 4 dientes de ajo
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de miga de pan blanco en trozos
- 4 pastillas de caldo de pescado desmenuzadas
- 2 pimienta de Cayena seca entera
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 2 hoja de laurel seca
- 60 g de brandy
- 500 g de calamares frescos limpios, en trozos o anillas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 964 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 853.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocido madrileño
2h 15 min
Lentejas estofadas
3h
Arroz con leche
40 Min
Sopa de pescado
55 min
Sopa de pescado
55 min
Batea de mejillones tigre rabiosos
9 Std. 30 Min
Sopa de pescado con pan sin gluten
3h 30 min
Crema de marisco
40 Min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 Min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Paella de pollo y marisco XXL
1h
Falsos churros con chocolate a la taza
1h