![Caracoles a la madrileña (Cocción lenta) Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1419c093-0cf6-4300-93f6-67008ea4a782/Derivates/c449ab5098a097e70d904031fc1c9652f4d160e0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Limpieza de los caracoles y precocción
- 600 g de caracoles frescos
- 3 - 4 cucharadas de sal gorda
- 900 g de agua
Sofrito
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 1 trozo de guindilla seca
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 chorizo (aprox. 80 g) en 2 trozos
- 100 g de panceta curada en 2 trozos
- 100 g de jamón serrano en 2 trozos
- 1 hueso de jamón pequeño (aprox. 100 g)
- 1 cucharadita de maicena
-
500
g de caldo de carne
nebo 500 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1044 kJ / 249 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1267.2 mg
Alternativní recepty
Arroz rojo de carabineros
1 godz.
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min
Gachas manchegas con panceta y chorizo
30 min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Navajas al ajillo
4h 40min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30 min
Pulpo de montaña
2h 30min
Calamares rellenos
2 Std.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.