
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 381.5 kcal / 1596 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Sodík
- 184.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à chou
2hod.
Petits choux tonka et craquelins vanille
1hod. 25min
Pâte feuilletée maison
1hod.
Baguette viennoise
4hod. 25min
Brioche espagnole
2hod. 45min
Petits pains au chocolat
13hod.
Petits pains aux raisins
24hod.
Brioche parisienne
24hod.
Brioche feuilletée tressée
17hod. 45min
Roulé brioché aux fruits confits
3hod. 10min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Brioche de Jeanne
4hod. 15min