Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 184.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Baguette tradi'graines
3h 30 min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2h 20min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pain de mie
3h 20min
Pain au chocolat
24 Std.
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pâte feuilletée maison
1h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min