Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 184.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Pain de mie
3 godz. 20 min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Pain surprise
24 Std.
Pâte brisée XL
10 Min
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Pain au chocolat
24 Std.
Croissant
16h
Pâte feuilletée maison
1 Std.