Sauce caramel au whisky
TM6

Sauce caramel au whisky

4.7 (51 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de sucre en poudre
    nebo 250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de whisky
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
764.6 kJ / 182.9 kcal
Protein
0.4 g
Sacharidy
25.5 g
Tuk
7.9 g
Nasycený tuk
5.1 g
Vláknina
0 g
Sodík
9.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty