Sauce caramel au whisky

Sauce caramel au whisky

4.6 56 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
10 portions

Suroviny

  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de whisky
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 9.3 mg
Protein 0.4 g
Kalorie 764.6 kJ / 182.9 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...