Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de fraises fraîches, lavées et équeutées
- 50 g d'eau
- 800 g de sucre en poudre
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3723.5 kJ / 879 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 213.5 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 8.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelée de raisin
6sa
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24u.
Confiture de cerises
6sa
Confiture de fraises
6sa
Confiture pêche-myrtille
6sa
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Confiture de poires
6sa
Gelée de fruits rouges
2sa 45 dk
Confiture melon-anis
6sa
Confiture de rhubarbe à la vanille
6sa
Gelée de framboise
6sa