Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di seppie fresche, medie (5-6 cm circa)
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 50 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa al pomodoro
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 2 foglie di basilico fresche, lavate
Polenta bianca
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2810.8 kJ / 671.8 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 66.9 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 877.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Baccalà alla livornese
35min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Alici marinate sottovuoto
2j 30 menit
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2 Std. 20 Min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpo agli agrumi
1h