Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di seppie fresche, medie (5-6 cm circa)
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 50 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa al pomodoro
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 2 foglie di basilico fresche, lavate
Polenta bianca
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2810.8 kJ / 671.8 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 66.9 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 877.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 Min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5 Std.
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Insalata di mare in vasetto
50 Min
Calamari ripieni
1h 30min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 λεπτ.