Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 3 - 4 foglie di basilico
- 100 g di olive denocciolate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 400 g di fesa di tacchino in 4 fette
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 400 g di piselli surgelati
- 4 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello al miele
3 godz. 5 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Polpettine alla mentuccia
55min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min
Involtini di tacchino con riso basmati
40min
Crema di verdure e polpette di tacchino (TM6)
1h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min