Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 3 - 4 foglie di basilico
- 100 g di olive denocciolate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 400 g di fesa di tacchino in 4 fette
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 400 g di piselli surgelati
- 4 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min
Burger di spinaci
40 Min
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 Min
Uova al funghetto
40 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1 Std.
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Roastbeef con crema di clementine
45 Min
Pollo in salsa verde
40 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.