Quiche de espinacas y feta con pasta filo

Quiche de espinacas y feta con pasta filo

4.6 88 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 50 g de mantequilla fundida
  • 3 láminas de masa filo
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de hojas de espinaca frescas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de queso feta
  • 2 huevos
  • 2 cucharadas de crème fraîche
    2 cucharadas de yogur griego
  • 30 g de piñones

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 11.8 g
Kalorie 1348 kJ / 323 kcal
Tuk 29.4 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...