Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 g de ejotes, sin tallo
- 1 echalot, en mitades (aprox. 30 g)
- 1 chile serrano, sin semillas y en trozos, y un poco más picado para decorar
- 2 hojas de salvia fresca y un poco más para decorar
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de garbanzos cocidos, escurridos y un poco más para decorar
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Crema de betabel
40min
Tinga de setas
25 Min
Crema de cilantro
30 Min
Tinga de col
35 Min
Queso Panela vegano
10 Min
Sopa de berenjena asada
40min
Queso en salsa de epazote
25 Min
Postre de jícama
1h 15 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 Min
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min