Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 g de ejotes, sin tallo
- 1 echalot, en mitades (aprox. 30 g)
- 1 chile serrano, sin semillas y en trozos, y un poco más picado para decorar
- 2 hojas de salvia fresca y un poco más para decorar
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de garbanzos cocidos, escurridos y un poco más para decorar
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Crema de jitomate
30min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Barbacoa de hongos
30min
Mousse rápido de aguacate y cilantro
5min
Tinga de setas
25min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Entomatadas de jamaica
50min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10 min.
Tacos de flor de Jamaica
1h
Dip de alcachofa y espinaca
30min