
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de soya texturizada
- 30 g de perejil fresco
- 470 g de jitomate en cuartos
- 400 g de pimiento rojo sin semillas
- 120 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 1 cucharadita de paprika
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 200 g de agua
- 400 g de papas cambray peladas y cortadas en cuartos
- 160 g de aceitunas verdes deshuesadas en rebanadas y 20 g de la salmuera
- 40 g de chiles güeros en escabeche picados y 20 g de la salmuera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 234 kcal / 983 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de garbanzo
25 Min
Tinga de col
35 Min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Hamburguesa veganas
45 Min
Queso Parmesano vegano
5 Min
Hamburguesas de tofu
8 Std. 10 Min
Pozole de setas
1 Std.
Soya al pastor
40 Min
Hongos al pastor
20 Min
Dip de lentejas (vegano y sin gluten)
10 Min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 Std. 10 Min
Cocina en niveles: arroz, tofu y brócoli - Demo - presentadores
30 Min