![Soya texturizada a la Vizcaína Soya texturizada a la Vizcaína](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66B46448-3221-4D38-93BF-8D4E50AA3A47/Derivates/C177A506-D469-499B-88E5-435917EA3B41.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de soya texturizada
- 30 g de perejil fresco
- 470 g de jitomate, en cuartos
- 400 g de pimiento rojo, sin semillas
- 120 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 1 cucharadita de paprika
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 200 g de agua
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 160 g de aceitunas verdes deshuesadas, en rebanadas y 20 g de la salmuera
- 40 g de chiles güeros en escabeche, picados y 20 g de la salmuera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Chiles rellenos de soya
45 min
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Soya al pastor
40 min
Tinga de col
35 min
Hongos al pastor
20 min
Tamales rancheros veganos
1 godz.
Tinga de setas
25 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Pozole de setas
1 godz.