蔥爆牛肉

蔥爆牛肉

2.8 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 火鍋牛肉片
    350 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 30 克
  • 洋蔥 切條(寬約0.5公分)
    150 克
  • 青蔥 切段(約3公分)
    15 克
  • 80 克
  • 味醂
    15 克
  • 綜合甜椒 切絲(寬約0.5公分)
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.6 g
Kalorie 1566.2 kJ / 374.7 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 11.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...