Zařízení & příslušenství
蔥爆牛肉
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
火鍋牛肉片350 克
-
醬油膏40 克
-
米酒10 克
-
太白粉1 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油30 克
-
洋蔥 切條(寬約0.5公分)150 克
-
青蔥 切段(約3公分)15 克
-
水80 克
-
味醂15 克
-
綜合甜椒 切絲(寬約0.5公分)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.6 g
Kalorie
1566.2 kJ /
374.7 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製加熱食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan