Zařízení & příslušenství
白花椰菜濃湯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
無鹽奶油 切小塊20 克
-
洋蔥 切塊80 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
蘑菇 切塊100 克
-
馬鈴薯 切小塊120 克
-
水500 克
-
白花椰菜 切小朵250 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉½ 茶匙
-
新鮮巴西利 (volitelně) 切碎,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.181 g
Kalorie
396 kJ /
94 kcal
Tuk
6.356 g
Vláknina
1.817 g
Sacharidy
7.845 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan