
Zařízení & příslušenství
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
Příprava 25min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje80 gramů
-
červené papriky, sladké1 ½ čajové lžičky
-
soli, jemné4 čajové lžičky
-
pepře černého, mletého2 špetky
-
česnekového prášku1 ½ čajové lžičky
-
sušeného tymiánu1 čajová lžička
-
mletého kajenského pepře1 špetku
-
koriandru mletého1 čajová lžička
-
sušené petržele1 čajová lžička
-
kuřecích prsou vykostěných, bez kůže, na plátky (2 cm)800 gramů
-
vody500 gramů
-
brambor oloupaných, na kostičky (2 cm)650 gramů
-
vinného octa3 čajové lžičky
-
cukru (volitelně)1 čajová lžička
-
sušené bazalky1 čajová lžička
-
cherry rajčátek napůl200 gramů
-
rukoly60 - 80 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
473 kcal /
1978 kJ
Protein
52 g
Tuk
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recept
Česká republika
Česká republika