Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25 Min
Sabayon classique
15 Min
Soupe mystère
45 Min
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10 Min
Potage façon minestrone
50 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Pesto au basilic
10 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Truite à la sauce hollandaise
50 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10min