Salade de poulpe sous-vide

Salade de poulpe sous-vide

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 8hod.
4 portions

Suroviny

  • 600 g poulpe les tentacules (2-2,5 cm d'épaisseur)
  • 1 c. à soupe de poudre de paprika
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 2 gousses d'ail hachées
  • 2 feuilles de laurier
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
  • 120 g de carottes coupées en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
  • 100 g d'oignon rouge coupés en deux et émincés (0,5 cm)
  • 80 g de poivron vert coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
  • 80 g de poivron rouge coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
  • 15 g de vinaigre blanc
  • 5 g de feuilles de persil fraîches

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 594 mg
Protein 25 g
Kalorie 1177 kJ / 281 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...