
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de poulpe les tentacules (2-2,5 cm d'épaisseur)
- 1 c. à soupe de poudre de paprika
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 2 gousses d'ail hachées
- 2 feuilles de laurier
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- 120 g de carottes coupées en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 100 g d'oignon rouge coupés en deux et émincés (0,5 cm)
- 80 g de poivron vert coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 80 g de poivron rouge coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 15 g de vinaigre blanc
- 5 g de feuilles de persil fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 281 kcal / 1177 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 594 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de kumquat et carambole
25min
Porchetta rôtie aux poires et oignons
12hod.
Affogato de bananes rôties
10hod. 55min
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Ketchup aux abricots
45min
Caipirinha de mangue
5min
Soupe d'asperges au citron
55min
Poulpe mariné
7hod. 5min
Sorbet aux fruits
10min
Sorbet framboise et citron vert
10min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min