
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 120 g di carote a pezzi
- 30 g di burro
- 150 g di porro a rondelle
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 3 spicchi di aglio
- 1300 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo di pesce fatto in casa
nebo 2 dadi per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo) sbriciolati - ½ cucchiaino di timo secco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 80 g di vino bianco (volitelně)
- 150 g di panna fresca liquida
- crostini di pane tostato, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 240 kcal / 1007 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1091 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Zuppa di gamberi piccante
45min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Scampi in salsa piccante
30min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Tartare al tonno e avocado
1hod. 15min
Vellutata di funghi
50min
Bisque
2hod.