Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 150 g di vino rosso
- 300 g di carote, pelate e a listarelle (1x7 cm)
- 1 filetto di maiale (500 g circa, Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 130 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 8 bacche di ginepro (volitelně)
-
25
g di confettura di ciliegie
nebo 25 g di confettura di frutti rossi - 20 g di burro
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Roastbeef in salsa verde
40min
Lonza alla salvia
1h 10min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Filetto di maiale all’uva
1 godz. 15 min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 godz.
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 godz.
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min