Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di collo di maiale a tocchetti (3 cm), asciugati con carta assorbente da cucina
- 4 - 6 pizzichi di paprika dolce
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle a listarelle
- 300 g di riso selvaggio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 5 g di foglie di salvia fresca, lavate
- 10 g di foglie di coriandolo, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 181 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1 Std.
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Hawaian Poke Bowl
35 Min
Pasta tikka
1 Std.
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15 Min
Pulao di gamberi
50 Min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Pad thai
45 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Arroz di pollo
1 Std. 20 Min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 Min