Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di collo di maiale a tocchetti (3 cm), asciugati con carta assorbente da cucina
- 4 - 6 pizzichi di paprika dolce
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle a listarelle
- 300 g di riso selvaggio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 5 g di foglie di salvia fresca, lavate
- 10 g di foglie di coriandolo, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 181 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con maiale
45min
Kaiserschmarren
50min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Gulasch di agnello
1 Std. 10 Min
Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote)
2h
Chicken Teriyaki
45min
Salsa bernese
20min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Shepherd's Pie
2h
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Cous cous marocchino
50min