Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Öl
- 250 - 300 g Paprika, gemischt, in Stücken
-
250
g Wurst (z.B. Geflügelwurst selbst gemacht)
nebo 250 g Extrawurst, im Ganzen - 500 g passierte Tomaten
- 1 - 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Schlagobers
- 1 - 2 EL Essig, zum Abschmecken
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1679 kJ / 400 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 909 mg
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen (XXL)
1 Std. 20 Min
Suppentopf mit Bratwurst
45min
Pizzasuppe
50 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 Std. 20 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min