
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Butter
- 2 Bratwürste vom Schwein (ca. 225 g), in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 80 g)
- 1 Lauchstange klein (ca. 150 g)
- 1 Karotte (ca. 80 g)
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1000 g Wasser (heiß)
- 10 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 50 - 80 g Langkornreis, weiß
- 10 g Essig
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Erbsen, tiefgekühlt
- 6 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 337 kcal / 1410 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Pannonische Bohnensuppe
50min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min