Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Butter
- 2 Bratwürste vom Schwein (ca. 225 g), in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 80 g)
- 1 Lauchstange, klein (ca. 150 g)
- 1 Karotte (ca. 80 g)
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1000 g Wasser (heiß)
- 10 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 50 - 80 g Langkornreis, weiß
- 10 g Essig
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Erbsen, tiefgekühlt
- 6 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Reisfleisch
2h 20 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Wilder Wurzel-Topf
2u. 45min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Grüne Gemüsesuppe
35 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min