Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Butter
- 2 Bratwürste vom Schwein (ca. 225 g), in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 80 g)
- 1 Lauchstange, klein (ca. 150 g)
- 1 Karotte (ca. 80 g)
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1000 g Wasser (heiß)
- 10 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 50 - 80 g Langkornreis, weiß
- 10 g Essig
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Erbsen, tiefgekühlt
- 6 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Pizzasuppe
50min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Hühnersuppe mit Nudeln
50min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 Min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Geröstete Leber
30 min
Reisfleisch
2h 20 min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min