Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 160 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 40 g Öl
- 200 g rote Paprikaschoten, in groben Stücken
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Dose Mais (Abtropfgewicht ca. 250 g)
- 100 g frische Champignons, geputzt und geviertelt
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
-
130
g passierte Tomaten
nebo Tomatensauce - 100 g Schlagobers
- 175 g Schmelzkäse (z. B. Rupp Feinster Streich mit Bergkäse)
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 386 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1h 15min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 godz. 20 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Suppentopf mit Bratwurst
45 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30 min